LA CLĂTITE, ÎNAINTEEEEE!

Aruncarea asta mi-a iesit!

Eu şi Cristina suntem împreună de vreo patru ani! Ne înţelegem perfect în toate domeniile! Chiar şi în bucătărie! Nu găteşte vreunul!

Glumeam, dar recunosc că gătim destul de rar. Atât de rar, încât, de patru ani de când suntem împreună, nu am făcut vreodată clătite.

Dar, zilele astea, am spart gheaţa! De, pofte de graviduţă!

Şi ne-am pus pe făcut clătite. Fără lapte, că mie nu-mi place, doar cu apă mineral. Gemuri şi ciocolată din belşug, ca sa avem de unde alege.

Ne-am străduit, le-am preparat, le-am aruncat în aer ca să se rumenească frumos pe ambele părţi, am scăpat vreo câteva pe jos pentru că Cristina insista să mă uit în aparatul foto să am ce pune pe blog, le-am rulat, în fine, au ieşit foarte bune! Cel puţin asta credem noi, care le-am mâncat pe toate şi nu am murit!

Nu cred, totuşi, că vom repeta experimentul prea curând. Nu de alta, dar am făcut fum în toată casa.

 

13 comentarii la „LA CLĂTITE, ÎNAINTEEEEE!

 1. Imi place de tine dar nu stiam ca sotia ta este Cristina de la PDL.
  Recunosc mie nu-mi place deloc de ea nici cum arata nici…nimic

   • Stii ceva? Gusturile nu se discuta. Pe noi ne leaga niste sentimente complexe, nu de fatada. Asa ca, te rog, sa renunti la critici adresate sotiei mele. Este singurul comentariu pe care ti-l aprob pe acest subiect.

  • Asta e blogul tau sau al sotiei? Ca nu mai inteleg nimic. De ce comenteaza ea in locul tau? Eu nu vreau sa vb cu ea ci cu tine.

   • E blogul meu, evident. Cum, insa, ea e insarcinata in peste opt luni, sta acasa si are mai mult timp liber. Implicit, intra destul de des pe blogul meu. Daca vrei sa-mi comunici ceva, mesajul tau va ajunge la mine, indiferent ca-l citesc eu primul sau Cristina.

 2. Ca prima oara facind clatite cred ca te-ai descucat de minune:)!Si le transmit celorlalti sa nu comenteze despre altcineva sa se uite sub nasul lor!!Rusine nu e frumos sa jigniti persoane!

 3. mie imi place ca vorbeste si Cristinica!la urma urmei fiind blogul lui Dan e si blogul Cristinei.iar blogul Cristinei e si blogul lui Dan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *