1 AN DE BLOG! NE-AM CAM ÎNTINS LA VORBĂ! :)

Tocmai am realizat că am făcut un an de bloggereală. Pe 22 iunie 2011, am pornit acest blog.

A trecut foarte repede, din punctul meu de vedere. Am scris câteva sute de articole, unele mai pe placul vostru, altele nu.

A fost mediul, însă, în care m-am destăinuit vouă. În care v-am povestit preocupările mele, problemele mele, v-am cerut sfaturi sau am încercat să dau, la rândul meu, câteva sfaturi pe anumite subiecte. A fost mediul în care mi-am exprimat fericirea alături de Sophia şi în care am pus zeci de poze cu ea.

Probabil că articolele mele nu i-au mulţumit pe toţi, dar m-am bucurat că m-au taxat imediat şi mi-au comentat, cu propriile păreri.

Aşa că vreau să vă mulţumesc tuturor. Tuturor celor care sunteţi de acord cu mine, dar şi tuturor celor care mă criticaţi. Asta pentru că, în cazul ambelor categorii, cu toţii citiţi acest blog. Şi, da, vreau să vă mulţumesc pentru asta!

18 comentarii la „1 AN DE BLOG! NE-AM CAM ÎNTINS LA VORBĂ! :)

 1. Multi ani inainte blogului, tie si familiei tale . Am descoperit blogul de aproape jumatate de an si a intrat repede in categoria „favorite”. E un loc in care se pun in discutie teme interesante, de viata , familie . Numai bine va doresc!

 2. :)) imi amintesc k primul meu post pe blogul tau,a fost unul rautacios,in care te taxam pt balbele de la tv:D…multi ani blogului tau si tot mai multi ”amici” sa iti faci aici

  • Iti tin minte comentariul. Cred ca am evoluat cu totii intr-un an. Si eu si blogul si tu. PS: Chiar ma mai balbai?

   • :)) vezi k asa ma tii minte….daca iti spuneam de bine nu ma mai tineai minte.e exact k copiii rai ai clasei,toti profii ii stiu generatii intregi :)) !!!! acum esti mai bine normal,k doar am fost cu ochii pe tine 😛 vacanta placuta de maineeeeee

    • Muultumesc pentru urarile de concediu. Despre partea cu prezentarea, spui ca sunt „mai bine”. Ce ar trebui sa fac sa fiu „foarte bine” sau „exceptional” sau „fantastic”. Ma intereseaza parerea ta pt ca vreau sa-mi fac treaba la cel mai inalt nivel posibil.

 3. La Multi Ani blogului tau si sa nu te opresti din scris,fiindca noi te citim….eu am inceput sa te citesc acum 5 luni si de-atunci o fac in fiecare zi, chiar daca nu raspund la fiecare …..

 4. La multi ani si la mai multe postari! ne bucuram sa te avem printre noi.Iti multumim ca iti imparti clipe din viata ta cu noi si mai ales ca ne mai dai si sfaturi uneori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *