AI CAUCIUCURI DE IARNĂ? POATE ÎŢI „ÎMPRUMUTĂ” VECINUL!

Mesaj de la o prietenă de pe blog:

„Eu f.suparata, ne-au taiat lacatul de la garaj si au intrat sa fure…cica hotii cauta pneuri de iarna….bine ca n-am avut, au lasat bicicleta si masina in pace si fiind garaj dublu s-au dus la vecinul taximetrist si i-au furat tigarile si maruntisul din taxi. Am facut reclamatie la politie, dar asteptam…”

Aaaa, da! A venit timpul să ne pregătim iar maşinile pentru iarnă. Adică să scoatem multe milioane din buzunar pentru patru „gume” şi să ne aşezăm la acele cozi interminabile de la vulcanizări. Ce, nu vi le amintiţi? Aşa se întâmplă în fiecare an.

Bine, momentan, nu a nins, dar şi când va da prima ninsoare, atunci să te ţii!

Una peste alta, mesajul cititoarei îmi demonstrează, încă o dată, că românul e culmea inventivităţii. Nu m-aş fi gândit la asta nici mort! Cum să te duci să spargi garaje ca să faci rost de cauciucuri de iarnă?! Chiar şi astea se fură?

Şi parcă îl şi văd pe hoţ lăudându-se pe la prietenii lui: „Eu n-am dat niciun ban pe gumele de iarnă! Vecinul meu a fost foarte generos şi mi le-a împrumutat pe  ale lui!”

Parcă aş râde, dar, din păcate, situaţia e de plâns!

Oricum, nu uitaţi, pentru siguranţa voastră şi a celor din jur, e bine să vă echipaţi maşina cu cauciucuri de iarnă. Ştiu că efortul financiar e destul de mare, dar nimic nu e mai important ca viaţa!

5 comentarii la „AI CAUCIUCURI DE IARNĂ? POATE ÎŢI „ÎMPRUMUTĂ” VECINUL!

  1. Si noi tb sa luam cauciucuri de iarna. Pb. e unde le punem pe cele vechi, sotul meu se gindea la solutia cu hotelul de anvelope. Stie cineva cam cum e cu asta? Cit desre hotul care se lauda, cred ca n-a fost suficient de ager astfel incit sa le cumpere pt folosul si siguranta lui, cred ca s-a gindit doar ca faca rost de niste bani , vinzindu-le…. , asa cum fac multi de genul asta.

    • scuze, am vrut sa spun „n-a fost suficient de ager astfel incit sa le fure pt folosul si siguranta lui”…….

    • Nu stiu ce sa zic de hotelul de cauciucuri. Nu l-am incercat. Totusi, nu gasesti o boxa sau un vecin cu curte unde sa le lasi?

  2. Toti cei din jur si-au schimbat lacatele,dar eu stiu ca nu asta e solutia!!!!Si tot ii invat pe cei mici ca nu e frumos sa furi,sa iei jucariile altora!….cind eram in Suedia copiii isi lasau bicicletele in fata blocului,jucariile in nisip pentru ziua urmatoare,,,incredibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *