ASTFEL DE GESTURI TREBUIE SĂ CONTEZE!

Aşa cum vă spuneam ieri, azi, am participat la Maratonul Internaţional al Copiilor, eveniment organizat în România de Salvaţi Copiii.

Am fost toată familia, inclusiv Sophia. Am ţinut să o luăm cu noi pentru că vreau să înveţe să fie bună cu ceilalţi. A fost primul ei eveniment de acest gen.

Am alergat împreună câteva sute de metri, predând apoi ştafeta unor copii înscrişi în maraton. Sper să fi contat gestul nostru. Sper că, prin aceste articole, prin astfel de acţiuni, să transformăm măcar puţin tristeţea în bucurie.

Şi vom continua să participăm la astfel de evenimente. Cred că Sophia trebuie să înveţe de mică să fie bună cu ceilalţi. Trebuie să înţeleagă că ea este un copil fericit şi că trebuie să dea măcar puţin din fericirea ei şi altor copii.

6 comentarii la „ASTFEL DE GESTURI TREBUIE SĂ CONTEZE!

  1. Felicitari,va iubesc pentru tot ce se intimpla legat de copii,avem si noi activitati de acest gen si totusi sunt probleme peste tot.Azi am aflat ca parintii unei fetite de 5 ani din grupa mea divorteaza,cel mai urit lucru din lume sa-ti lasi copilul pentru alta sau altul.Sophia creste si creste acusi merge la gradi.E o scumpete.

    • Multumesc pentru gandurile bune. Totusi, nu pot fi de acord cu tine in privinta problemei divortului. E un lucru complicat, nu poti sti ce e in interiorul unui cuplu care decide sa faca asta. Pot fi lucruri grave, care nu pot fi rezolvate decat prin divort. In plus, cred ca un copil traieste mai bine intr-o familie noua, dar fericita, decat in familia originara, dar cu scandaluri permanente intre parinti.

      • Da,ai dreptate,dar aici e vorba de un barbat de 50 ani si o femeie de 26,oare nu s-au gindit ca diferenta de virsta isi va spune cuvintul…faci 2 copii,cu un „scop „anume???Vezi columbeanca si Irinel,,,,

  2. Mii de multumiri pentru sustinere! Ati fost grozavi toti 3.
    Speram ca semnalul nostru de alarma sa fie auzit si sa reusim sa atragem atentia asupra problemelor de malnutritie si asupra mortalitatii in randul copiilor mai mici de 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *