COPIII NOŞTRI TREBUIE SĂ FIE BUNI!

Sophia e un copil fericit! Este iubită, este îngrijită, are tot ce îi trebuie, uneori, poate chiar mai mult.

Din păcate, milioane de alţi copii nu au avut norocul ei. Tocmai de aceea, vom încerca să o învăţăm să fie bună cu ceilalţi copii. Să-i ajute, să-i mângâie, să le dea din jucăriile ei. 

Vrem să o implicăm în cât mai multe campanii sociale, să o luăm peste tot cu noi, în astfel de momente.

Mâine este prima acţiune de acest gen la care vom participa toţi trei. Este Ziua Internaţională a Alimentaţiei, iar „Salvaţi Copiii” organizează evenimentul naţional al Maratonului Internaţional al Copiilor. Este o acţiune care va avea loc în 40 de ţări simultan şi care vrea să atragă atenţia lumii în privinţa mortalităţii infantile şi are ca scop îmbunătăţirea stării de nutriţie a copiilor.

Aşadar, toţi cei care aveţi copii şi sunteţi în Bucureşti daţi o fugă, mâine dimineaţă, ora 10.00, pe stadionul Dinamo. O mică donaţie şi câteva sute de metri alergate nu sunt un capăt de ţară pentru nimeni!

Ne vedem acolo!

2 comentarii la „COPIII NOŞTRI TREBUIE SĂ FIE BUNI!

  1. Este de apreciat ca vrei sa iti educi copilul intr-un astfel de mod…ar fi bine daca ar incerca toti parintii sa faca asta…nu judec modul altora de a-si educa copiii ( ma refer la persoanele cu o situatie materiala mai buna sau la persoanele publice)…bravo familiei tale

    • Multumim. Dar nu vreau laude, nu asta am cautat prin acest articol, ci miscare. Miscare din partea celor cu copii, sa vina la stadion, sa participe, sa doneze, sa faca un bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *