Femeile au plâns, bărbaţii au fost fericiţi!

Aseară, s-a plâns mult la tv. Pe două posturi tv, în acelaşi timp. Ea şi el şi-au plâns iubirea. O dragoste aparent imposibilă, care s-a şi destrămat repede. Rănile au rămas, însă, şi aseară s-au manifestat în lacrimi. Alături de ei, au plâns şi prezentatorii. Au fost avalanşe de emoţii.

Dar mai ales au plâns câteva sute de mii de telespectatoare care le-au urmărit povestea. Au plâns, au simţit alături de ei, s-au sensibilizat.

Şi, din toată această poveste, cel mai mult de câştigat au avut bărbaţii de lângă telespectatoare. Cu lacrimi în ochi, ele s-au uitat la ei şi şi-au dat seama că sunt fericite. Că au o dragoste normală, fără obstacole, care le este împărtăşită de cei de lângă ele. Şi, uite aşa, foarte probabil, noaptea trecută, şi bărbaţii lor au fost foarte fericiţi!

Şi, acum, cu toţii îi mulţumesc lui Ştefan Stan!

13 comentarii la „Femeile au plâns, bărbaţii au fost fericiţi!

  1. Mie mi s-a parut mai mult penibil, faptul ca el a fost invitat la Cancan tv, emisune care se difuzeaza in acelasi timp cu Wowbiz mai mult pt audienta. Mai schimbam canalele si unu’ plangea la cancan altu’ la wowbiz. Practic comunicau indirect.
    Facand abstractie „adevarul” din lacrimile lui Stefan Stan, la un moment dat mi-a dat si mie o lacrima dar atat. Daca era adevarat ceea ce spunea el, chiar parea un om care sufera. Insa, faptul ca Ilinca plangea aproape incontinuu mi s-a parut penibil sau fals. Nu era ceva atat de dramatic, nu murise nimeni, nu se imbolnavise nimeni (doamne fereste) s.a.m.d.
    In concluzie, cei de la cancan au facut asta NUMAI pentru audienta. Nu vreau sa critic aiurea, dar daca emisiunile se difuzau la ore diferite era altceva. Era normal ca cei care ii placeau pe cei doi ca si cuplu sa se uite la wow biz si sa vada „care mai e treaba” intre cei doi. Automat si audienta. Cei de la Cancan, tot pt audienta l-au invitat pe Stefan Stan tot pt acelasi lucru, avand in vedere ca e un subiect „crescator de audienta”.

    • Mai Flori, important e ca ai varsat si tu o lacrima. Sper ca iubitul tau a fost si el fericit, dupa. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *