IULIA ALBU, PĂZEA CĂ VINE FIICĂ-MEA!

După cum ştiţi, Iulia Albu este cel mai cunoscut fashion- editor de la noi. Asta se va schimba, însă, în curând. Pentru că Sophia îi va ameninţa serios statutul.

Cel puţin asta ne arată lucrurile pe care le-a ales de pe tavă. I-am rupt turta în week-end şi, evident, am aplicat povestea cu tava.

A avut pe tavă: o cheie de maşină, un card, un ruj, un pix, o brăţară, un microfon, un stetoscop, un inel şi o carte.

Ghiciţi ce a ales?

Din prima încercare, fără pic de ezitare, a ales cheia de la maşină. Deşi nu zdrăngănea. Apoi, a pus mâna pe stetoscop, dar s-a răzgândit. A luat hotărât, dintr-o singură lovitură, rujul şi pixul. S-a mai uitat puţin la carte, apoi, dar se pare că nu i s-a părut prea interesantă, aşa că s-a năpustit, pentru a treia oară şi ultima, asupra unei brăţări.

Concluzia alegerii: o cheie de maşină, un ruj, un pix şi o brăţară. Deci, dacă le legăm într-o ecuaţie logică, e clar! Fashion editor se face! Aşa că, Iulia, păzea! 🙂

Voi aveţi altă interpretare?

16 comentarii la „IULIA ALBU, PĂZEA CĂ VINE FIICĂ-MEA!

  1. Ce fashion editor e iulia albu????? la ultima verificare era avocat de renume mondial, dhaa!!!!

    Aveti o fetita fff frumusica, sa fie sanatoasa! insa, in ce ma priveste aceasta oarecare analogie cu Iulia Albu…nu-mi place. Alege-i niste modele adevarate! Mama ei, de exemplu :). Este un politician de succes (pix), foarte ingrijita (ruj si bratara) si mereu cu o replica ce-i pune pe fuga (cheia de la masina) pe adversarii politici! :)))

    Kisses!

    • Multumesc pentru comentariu. Era o glumitza intregul articol. Sophia isi va alege singura meserie. Eu cred ca este inconjurata de foarte multe exemple de urmat: mama ei, nasicile ei- toate cele trei- sunt femei de succes, bunicile. Chiar si de la taica-su ar avea multe de invatat. Ea va alege singura, noi doar putem incerca sa o crestem bine si sa-i insuflam valori sanatoase.

  2. o femeie frumoasa ,care isi va acorda timp pt ea(ruj,bratara) …. indpendenta(cheile) …si desteapta….pixul.sanatoasa sa fie ca pe restul le va avea,dupa cum spune traditia cu tava:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *