LA MULŢI ANI, ACASĂ! LA MULŢI ANI, ROMÂNCELOR!

Pe 2 februarie, în urmă cu 14 ani, se înfiinţa postul Acasă tv. În urmă cu 14 ani, se deschidea prima televiziune dedicată doamnelor şi domnişoarelor, dar nu numai. 

Încet, încet, apăreau Poveştirile Adevărate, Poveştirile de Noapte, Ioana Maria Moldovan, Cabral Ibacka, Mircea Solcanu şi, de ceva vreme, şi Dan Cruceru.

La mulţi ani, Acasă! La mulţi ani, vouă, dragi telespectatoare! Vă mulţumim că ne urmăriţi, vă mulţumim că existaţi!

14 comentarii la „LA MULŢI ANI, ACASĂ! LA MULŢI ANI, ROMÂNCELOR!

 1. La Multi Ani Acasa Tv, La Multi Ani noua tuturor femeilor care urmaresc acest post inca de la inceput….insa as avea si eu o intrebare : de ce nu se mai dau telenovele braziliene pe Acasa Tv? O zi buna si petrecere frumoasa!

  • Multumim pentru urari! Cat despre telenovele, recunosc ca nu e punctul meu forte, dar ma interesez pentru un raspuns.

   • Stii DAN, noi numai aveam motive sa sarbatorim , le-am epuizat pe toate. In aceasta seara dam o petrecere studenteasca pt voi…………..

    • Merge si o petrecere studenteasca. Imi amintesc ca ieseau foarte tari. Cat despre motive de sarbatoare… stiu ca nu mai exista, privind in jur, dar, ca sa putem supravietui, este bine sa cautam chiar si cel mai marunt prilej de bucurie si sa-l exploatam.

 2. La multi ani,sa fiti iubiti in continuare si urmariti de multi telespectatori!Meritati tot binele din lume!Nicaieri nu-i mai bine ca ACASA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *