LA MULŢI ANI, SOPHIA!

Astăzi, împlinim o lună. Spun „împlinim” pentru că toţi trei sărbătorim câte ceva.

Pe de o parte, noi, părinţii, o sărbătorim pe Sophia Maria. Azi împlineşte o lună de viaţă.

Apoi, ea, micuţa, ar trebui să fie bucuroasă că este un copil sănătos, vesel, care are părinţi dedicaţi, atenţi şi iubitori. Sper să aprecieze mai târziu! 🙂

Si, nu în ultimul rând, noi, părinţii, sărbătorim o lună de când a început noua noastră viaţă! Pentru că da, este o nouă viaţă! Mai grea, mai plină, dar neînchipuit mai frumoasă. Fiecare zâmbet al fetiţei, fiecare strângere a degetului părintelui în mânuţele ei, fiecare mililitru de lăptic băut, chiar şi fiecare pampers schimbat, toate acestea ne umplu inimile de bucurie. Un sentiment care apare doar odată cu micuţul tău şi pe care îl înţeleg doar cei care sunt părinţi.

Cum a trecut această lună? Extraordinar de repede! Parcă ieri, le scoteam pe Cristina şi pe Sophia din maternitate. Parcă îmi şi pare rău cât de repede au trecut aceste 30 de zile. Nu am fost tot timpul în prezenţa celor două şi mi se pare că am pierdut momente importante, care nu se vor repeta. Compensez, însă, cu serile dedicate integral lor: pupici, alinturi- pentru amândouă, băiţă, masaj şi cocoloşeală specială- pentru Sophia.

Nu în ultimul rând, vreau să vă mulţumesc vouă, cititorilor acestui blog. Tot azi, „căsuţa” mea virtuală a împlinit patru luni. Şi asta doar datorită vouă, familia mea virtuală, aceşti părinţi, fraţi, surori, veri, care mă citiţi, care mă felicitaţi, care mă încurajaţi sau care mă criticaţi în tot ceea ce scriu. Vă mulţumesc tuturor şi „LA MULŢI ANI!”.

23 de comentarii la „LA MULŢI ANI, SOPHIA!

  1. multi multi multi ani inainte ii doresc si voua la fel,multa sanatate si putere ca sa o cresteti,toti trei sunteti niste frumosi!

  2. La multi ani,sa apreciezi intotdeauna ceea ce ai si ceea ce ai obtinut cu multa iubire!Sunteti o familie f.frumoasa,ramineti asa!…Si eu sarbatoresc azi,am schimbat prefixul,am primit flori si multa iubire de la familie si prieteni.Asta conteaza,apoi cea cu „SA TRAITI BINE!” Va pup!Va simpatizez mult!

  3. La multi ani micutei si voua sa va traiasca si sa va bucurati toata viata de ea.!Multe salutari si pupici.

  4. Bucurati-va de fiecare clipa la maxim, zambiti si fiti fericiti .
    Fiecare zi sa inceapa cu o bucurie, fiecare clipa sa iti aduca implinire. La multi ani! Sa fiti sanatosi !!!
    Va pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *