MAMA LOR DE GPS-URI!

In week-end, botez la Palatul Snagov. Nu mai fusesem până atunci la fiţoşenia asta de palat, aşa că nu ştiam cum să ajung.

Bag GPS-ul de pe telefon, îmi indică 52 de km, de la mine de acasă până la palat. Cam mult, mi s-a părut, dar zic că ştie el mai bine.

Şi mergi şi mergi. Într-un final, ne duce pe un drum care s-a terminat în faţa noastră. Adică, nu mai aveam unde să mergem, decât înapoi. Într-adevăr, în jurul nostru aveam palate, dar nu Palatul Snagov, ci palatele unor oameni foarte înstăriţi.

Nasol, deci! Hai să mai încercăm şi cu GPS-ul de pe telefonul soaţei. Tot în câmp ne lăsa şi ăla.

Mai încerc cu un GPS pe care îl aveam în maşină. Ghici ce?! Tot câmp!

Deci, trei GPS-uri care indicau drumul aiurea. Mişto! De ce le-am mai cumpărat? Mai ales că vânzătorii se laudă că au hărţile actualizate ale României.

Cum am ieşit din beleaua asta? Am sunat un prieten care mai fusese la Palatul Snagov şi, cu el pe telefon, am bâşbâit pe întuneric să găsim drumul corect. Cam o oră ne-am învârtit, cu totul, ca să găsim celebrul palat.

Una peste alta, după această experienţă, mi-au rămas câteva întrebări:

– De ce nu pui tu, mare administrator al Palatului Snagov, nişte indicatoare cu „Băi, boule, acum faci la stânga către palat!”?

– De ce tu, individ care vrei să organizezi o petrecere, ai alege un astfel de loc pentru petrecerea ta? E la mama zmeului de Bucureşti, toată lumea vine cu maşina că n-o să te ia niciodată un taxi de acolo, şi mai e şi o clădire comunistă, veche, rece şi deloc potrivită unei distracţii?

Cum răspunsuri la cele două întrebări nu am primit, mă rezum la a mă răzbuna pe GPS-uri! Mama lor!

2 comentarii la „MAMA LOR DE GPS-URI!

  1. Tot mai bine e cu intrebatul pe strada,numai sa ai pe cine intreba…sunt si eu f.suparata,ne-au taiat lacatul de la garaj si au intrat sa fure…cica hotii cauta pneuri de iarna….bine ca n-am avut,au lasat bicicleta si masina in pace si fiind garaj dublu s-au dus la vecinul taximetrist si i-au furat tigarile si maruntisul din taxi.Am facut reclamatie la politie,dar asteptam…

    • Iti dai seama ca la ora aia, era 21.00, si in padure, nu aveam pe cine sa intreb. Cat despre patania ta, am sa scriu un articol pe teama asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *