NIŞTE SUPERCIVILIZAŢIE…

 

Poate nu înţelegeţi imaginile de mai sus. Nici eu nu am crezut că e posibil, în primă fază. M-am frecat la ochi şi m-am apropiat să citesc scrisul respectiv.

Se întâmplă în Bilbao, în Ţara Bascilor, în parcarea unui supermarket. Sunt câteva locuri rezervate pentru maşinile electrice. Cât stai la cumpărături, poţi să-ţi încarci maşina la priză!

Cum sună asta? Cum ar fi să ajungem la nivelul în care să existe aşa ceva şi în România? Să avem timp să ne gândim şi la mediul înconjurător?

Sau ce s-ar întâmpla cu aceste dispozitive dacă ele ar apărea azi, la noi în ţară?

4 comentarii la „NIŞTE SUPERCIVILIZAŢIE…

  1. Am vazut si eu la Madrid dispozitivul asta, i-am facut si eu poza deoarece eram sigura ca nu o sa o mai vad prea curand chiar daca locuiesc la Roma. Exista mici lucruri care te impresioneaza si care iti schimba parerea despre un loc, de exemplu eu credeam ca Madridul este cam ca si orice alta capitala europeana, dar m-am inselat putin. De exemplu dispozitivele astea mi-au schimbat parerea, numarul mare de metro-uri( din cate am inteles sunt 15 metro-uri, la Roma sunt doar 3) care iti permit sa te misti liber fara ca sa fi nevoit sa iei taxiul si multe alte lucruri cu care te intalnesti doar in anumite locuri.
    Si ca sa raspund la intrebarea ta, din fericire sau nu, in Romania vor aparea doar peste vreo 5 ani deoarece nu suntem inca pregatiti pt asa ceva( sau cel putin asa cred eu) si pana atunci sper ca lumea sa se mai schimbe putin, in bine.

  2. ooo…Bilbao…din 2007 stau aici, nu as schimba orasu asta cu nici o alta capitala din lumea asta…atata va spun numai ca zilele trecute primarul orasului Bilbao a castigat premiul: Cel mai bun primar din LUME!!! cu asta cred ca am zis tot…va invit pe toti sa venitit macar cateva zile aici…

    • Multumesc pentru primul tau comentariu. Primarul ala chiar merita acest premiu. Sincer. Mi s-au parut senzationale curatenia, preocuparea pentru ecologie, arhitectura. Genial e orasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *