NU FACEŢI DRAGOSTE LUNEA! PERICOL DE MOARTE!

Tot căutănd diverse pe internet, am dat peste acest articol:

„* Multe studii concluzionează că ziua de luni este campioană la numărul de infarcturi de miocard. Fenomenul este asociat trecerii de la week-end la săptămâna de stres prezent la multe persoane care se reîntorc la lucru. Şi consumul exagerat de alcool în weekend are un rol negativ asupra coagulării sângelui.

* Alte studii au scos la iveală că după vârsta de 54 de ani s-au înregistrat multe atacuri cardiace în ziua de luni a săptămânii. În schimb, la categoria de vârstă cuprinsă între 22-44 de ani numărul maxim de infarcturi era înregistrat în zilele de sâmbătă şi duminică. Cercetătorii suspectează o activitate fizică intensă sau relaţiile sexuale în exces sunt explicația.

* Oamenii de ştiinţă confirmă influenţa raporturilor sexuale asupra infarctului miocardic. Totuşi, activitatea sexuală este considerată un efort fizic moderat. De aceea, doar la pacienţilor cu risc cardiovasacular crescut este recomandată abstinenţa. Cel mai bine însă este să se ceară avizul medicului de familie acolo unde există factori de risc.” (sursa libertatea)

Aşadar, NO SEX lunea că e jale! Există risc major de infarct! Pam, pam!

Nici sâmbata şi nici duminica, dacă aveţi între 22 şi 44 de ani! Că şi în zilele astea e pericol de moarte!

În plus, cel mai bine ar fi, spun marii specialişti de mai sus, să vă faceţi analizele înainte. Înainte de ştiţi voi ce.

Parcă şi văd: doi îndrăgostiţi, horny as hell. Încep ciorapii să sară în stânga şi-n dreapta. El, deja, îşi imaginează că va fi marele câştigător. Întrezăreşte chiar şi o bretea de sutien. E fericit maxim. Mai sare un nasture, e pe drumul cel bun. Ea, brusc, spune: STOP! „Analizele la control! Doar ştii cât de mult te iubesc, dragul meu! Ţin la sănătatea ta!” Sau mai rău: „Aoleu, am uitat că azi e luni! Deci pas!”

Păi să nu-i înjuri atunci pe marii specialişti? Să nu dai foc tuturor statisticilor astea? Să nu te urci pe pereţi?

Sper că v-am amuzat şi că v-am făcut ziua mai frumoasă! Sfatul meu: faceţi dragoste când vreţi şi cât mai des, că de murit… murim cu toţii cândva!

13 comentarii la „NU FACEŢI DRAGOSTE LUNEA! PERICOL DE MOARTE!

  1. stii ca era un banc pe tema asta
    Ion satul/obosit de solicitarile zilnice ale Mariei ii spune ca de azi inainte nu se va mai intampla decat in zilele saptamanii care contin litera r.Adica :marti miercuri si vineri.Zis si facut.Dupa o perioada,cand si Ion se mai linistise si era fericit cu noul regulament,vine acasa intr-o samabata ,si da peste MAria pregatita si dornica.Ion mirat si derutat,intreaba „dar ce zi e azi??”.La care Maria : „ramabata”
    concluzia: daca vrem poate fi zilnic „rambata” :),sau dimpotriva:poate fi zilnic luni 😀

  2. Mda…cu siguranta am ras. M-ar arunca sotul de la etaj dak i-as spune asta. Si asa cam ducem lipsa de timp pt noi de cand avem 2 copii…atat ar mai trebui :))))

  3. asa ceva n-am auzit pina acum…sa nu dai bani lunea,asta da…faceti dragoste cind aveti timp,chef si loc,,,in familie si atunci n-ai nevoie de analize….apropo in camera cu copiii nu e voie!!!

  4. eu am impresia ca cei care realizeaza aceste articole, asa-zisi specialisti, nu au viata privata. petrec prea mult timp prin laboratoare. este adevarat ca lunea numarul de persoane care au anumite probleme de sanatate creste deoarece in weekend se abuzeaza atat de mancare cat si de bautura, dar nu era nevoie de un studiu ca sa demostreze asta. cred ca prietenul meu m-ar considera nebuna daca mi-as face analize pentru a putea face dragoste lunea. Doamne! si cand te gandesti la cat de scurta este viata, de ce oare trebuie sa ne umplem capul cu asemene idiotenii? Sa stii ca eu tin cont de sfatul tau…profit de fiecare moment, chiar daca e luni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *