AM REFUZAT 5 MILIOANE DE DOLARI! NU-MI TREBUIE, DOM’LE!

Da, aţi citit bine! Am refuzat 5 milioane de dolari! Americani! Mai exact, 5,4 milioane de dolari.

Cum aşa?

Păi un „renumit” domn- Jibril Ahmed- gardă de corp a fostului lider libian „Moammar Ghadaffi” (corect se scrie Muammar al- Gaddafi), a vrut să-mi ofere banii ăştia, ca procent al unei investiţii de 15, 5 milioane de dolari în România.

Omul era foarte hotărât să investească în România şi m-a ales pe mine (o fi citit în stele cât de bun afacerist sunt eu) din milioane de oameni de pe glob să-i fiu partener.

Mi-a şi scris în sensul ăsta. Am dovada!

Mi-a scris tocmai din Africa de Sud, unde a ajuns după căderea şefului lui. Deci, omul era foarte hotărât! Clar!

Sau pur şi simplu este vorba despre o ţeapă! O formă de ţeapă destul de inteligentă, în condiţiile în care te chinuieşti să scrii în limba engleză, să pui scrisoarea la poştă şi să cauţi chiar timbre din „Africa de Sud”.

Sfatul meu, dacă primiţi astfel de scrisori: aruncaţi-le urgent că nu-i a bună!

Voi aţi trecut prin ţepe similare? Ce aţi făcut? Aţi fost vreodată păcăliţi de escroci?

8 comentarii la „AM REFUZAT 5 MILIOANE DE DOLARI! NU-MI TREBUIE, DOM’LE!

 1. Sunt convinsa ca exista macar un om „cu carte ” care ar face infarct cu gandul la banii aia :))..sunt destui fraieri ca daca nu ar fi, nu ar merge treaba.Asa cum sunt si tepele primite prin mesaj

  • Si eu as face infarct la banii astia. Cam 99% dintre noi am face infarct. Si, totusi, sunt sigur ca e teapa.

 2. da…am primit si eu o scrisoare de felul asta,acum ceva timp….ce-am facut?am citit cateva randuri si pa…am aruncat-o:)) te miri ca oi fi dat cu piciorul si eu la multe milioane……:)) si pe mail,primesc constant dinastea….cum ca as fi castigat la nustiu ce loterie si prostii dinastea…..imi pierd timpul,desi multe nici macar nu le mai deschid

  • Sunt milioane de forme de teapa, trebuie sa fim atenti, insa, tot timpul. Nu stii niciodata cum vrea sa te „faca” cineva. Sunt fan al emisiunii de pe Discovery- Escrocherii Adevarate.

 3. Ha ha ha, am primit si eu!:) Si-am mai primit si mesaje pe telefon si mailuri. Pfff, daca dadeam crezare tuturor, trebuia sa fiu cea mai bogata femeie de pe planeta pana acum.
  Probabil ca le merge cu altii, mai creduli.

  • Sau cea mai saraca din lume. La cati bani aveai sa le dai pe diferite comisioane. E mai bine ca nu le-ai raspuns.

 4. Eu primesc foarte des mailuri si sms-uri de genul asta….deja ii fac concurenta lui Bill Gates la cati bani am castigat. bineinteles ca nu cred in porcariile aste deoarece e imposibil ca cineva sa iti faca cadoul 5 milioane de euro.singurul mod de a castiga bani e sa muncesti, de aceea eu nu cred nici in loto sau alte jocuri de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *