Să fim umani… măcar uneori!

Copilul tău s-a tăiat la un deget. În mod normal, i se opreşte sângerarea în câteva minute. În cazul copilului hemofilic, poate nu i se mai opreşte deloc. Poate chiar îşi pierde viaţa. Noi, cei de la Acasă, am luptat într-o campanie ca statul să le asigure tratament gratuit acestor oameni cu probleme.

Până când visul nostru şi al lor va deveni realitate, putem ajuta chiar noi.

În această seară, voi prezenta o gală de întrajutorare a bolnavilor cu talasemie sau hemofilie.  Sper ca aportul meu să ajute cu adevărat şi să strângem suficienţi bani măcar pentru câteva luni bune de tratament.

Este al doilea an în care am fost rugat să fiu amfitrion şi, ca şi anul trecut, am răspuns imediat „da”. Voi participa mereu la astfel de evenimente şi le voi sprijini cu tot ce pot.

În astfel de momente suntem cu adevărat umani, suntem acele fiinţe bune cu aproapele lor.

2 comentarii la „Să fim umani… măcar uneori!

  1. Stii ca ma intreb eu deseori? ce ne impiedica sa fim mai umani? De ce ne comportam atat de egoist fata de ceilalti? Eu cred ca noua, oamenilor, ne place sa ne complicam viata, sa suferim si sa ii facem si pe ceilalti sa sufere. Iar indiferenta si rautatea sunt armele cele mai de temut.
    Va felicit pe cei de la Acasa TV si numai, pt initiativele voastre si sper ca pe viitor tot ceea ce va propuneti sa se realizeze, deoarece se vede ca aveti intentii bune.

    • Intentii bune avem, daca ne-ar ajuta si statul, chiar am misca munti. Cat despre lipsa de umanitate a noastra, a oamenilor, cred ca vine de la sine, odata ce te lasi coplesit de grijile cotidiene. Ti se pare ca tu ai multe probleme, te afunzi in ele si devii egoist. Te gandesti doar la tine si la grijile tale. Nu mai ai ochi si pentru problemele altora, poate probleme cu adevarat serioase fata de ale tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *