Tu ai purta aşa ceva?

Am să răspund eu primul la această întrebare: da, aş purta!

Îmi plac culorile tari la sacouri, purtate într-o seară de vară, la o terasă. Poate că nu sunt multe locuri în România în care ai putea purta aşa ceva, dar există.

Şi eu chiar cred că orice bărbat trebuie să aibă măcar un sacou în culori tari. Alexandru Ciucu şi-a lansat, aseară, o nouă colecţie, practic propunerile sale pentru 2013 şi, în special, pentru vară.

Mie mi-au plăcut mult unele ţinute, fără a avea pretenţia de a fi un critic vestimentar profesionist. Emit păreri din punctul de vedere al unui posibil cumpărător.

Mi-au plăcut culorile tari, mi-au plăcut cotierele dreptunghiulare, buzunarele duble, sacourile cu două rânduri de nasturi, batistele asortate şi chiar pantofii albi propuşi de Ciucu la pantalonii de aceeaşi culoare.

Ţinuta mea preferată e în poza de mai jos. Probabil am să trec pe la magazin pe la el în vară. Dar nu vă opriţi neapărat la Ciucu. Sunt mulţi stilişti şi designeri care propun astfel de ţinute pentru vara aceasta. Eu zic că merită să încercaţi şi o culoare şi să mai ieşiţi din clasicul alb- negru. Nu de alta dar o culoare puternică te va umple de bucurie imediat. Pe tine şi chiar şi pe cei din jur.

2 comentarii la „Tu ai purta aşa ceva?

  1. acum apreciez si eu barbatii care imbraca asemenea culori. prefer insa cea de-a doua poza, o poti purta mai usor si in mai multe situatii. pana acum cativa ani eu imbracam doar haine inchise la culoare, practic nu aveam niciun obiect vestimentar de o culoare mai tare (verde, portocaliu, galben, etc)…aveam doar alb, negru, maro, si albastru inchis….foarte rar imbracam ceva rosu. de ceva timp am descoperit si eu culorile acestea, de obicei culorile neon, si sunt extrem de incantata de cat de bine se adapteaza oricarei situatii. ii felicit si pe barbatii care au curajul sa poarte asa ceva deoarece in romania, de multe ori, trebuie sa ai curaj sa iesi putin din „normalitate”

    • E intr-adevar un gest de curaj sa porti culori tari. Toata lumea se uita la tine. In acelasi timp, insa, toata lumea te remarca, asta e partea plina a paharului. Si, in plus, cine poarta culori tari arata ca are mare incredere in el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *