VECINII MEI ARE PARANGHELIE!

LIVE!
Afară sunt 40 de grade. Leşini!
Dar vecinii noştri „are paranghilie”! Nuntă mare!
Au făcut gratarul, au scos 6 boxe, vecinele s-au pus pe dans…. şi la noi în casă… se aude muzica… de parcă 2 boxe sunt în sufragerie. După ce am închis termopanu`, se mai aude puţin… doar o boxă. Eu nu pot să-mi imaginez cum suportă sunetul vecinii care stau fix lângă boxe.
Noi, cei din enclava vecină, am înroşit telefoanele autorităţilor şi… într-un târziu a apărut şi … maşina din imagini … Organele au discutat, au discutat şi vecinii… au dat muzica puţin mai încet… Priviţi la ce nivel a avut loc discuţia dintre vecini şi organe! Să fie oare vreun sictir la mijloc?
Ghici ce s-a întâmplat după ce a plecat poliţia?! Paranghelie maximă! Iar!
 
Alooo! Mai există vreun organ cu curaj în ţara asta? Vreunul care să le dea amenzi? Care, în cel mai rău caz, să cheme mascaţii?
 
PS: Vreau să precizez că nu am nimic cu minorităţile! La fel de nesimţiţi pot fi şi cei cu pielea foarte albă! Tot ce vreau este… linişte!

12 comentarii la „VECINII MEI ARE PARANGHELIE!

  1. Da! Din pacate asta se intampla prin locurile unde e „famelie” mare de minoritati d’astea :))…iar „za police” nu „du” nimic :)) …politia vine le da un avertisment si cam atat.

  2. … astia dupa ce ca nu platesc niciun impozit la stat nici cand fac vreo infractiune nu sunt pedepsiti. De asta si-o iau in cap si ne fac de ras peste tot unde ii duce dracu de haimanale. Nu-i pot suporta iar sentimentul pe care il am fata de ei este acela de regret ca nu se naste un … si pentru ei. Noi odata am facut o petrecere dupa sesiune in camin si a venit politia si ne-a amendat de la un capat la altul fara discutii, iar la gaborii astia din imagini le e frica sa amendeze niste … cretinoizi, dar poate nu i-au amendat ca nu stiu sa se semneze pe procesul verbal, oare?.))))

    • Simona, te rog sa nu mai folosesti un astfel de limbaj. Ti-am aprobat mesajul doar dupa ce l-am editat. Cuvintele eliminate instigau la antisemitism, ceea ce nu e ok. Te rog sa fii atenta.

  3. Eu am vecini de astia la parter, eu stau la etajul 2…..intr-o zi venea asa un miros de mici, direct la mine in dormitor..am alertat si eu intreaga casa ca mi s-a facut pofta :)):)).Mentionez ca mirosul a urcat 2 etaje de bloc (usor, ca doar usa lor era deschisa), a intrat pe sub usa mea de la apartament, apoi a trecut prin sufragerie si hol si, topa topa la mine in camera……eu sunt aia cu mirosul fin :))..ei cand gatesc , o fac cu usa deschisa ca sa vada toti ce fac acolo,Bine doar ca a fost un singur incident, sunt fete harnice, spala covoarele lunar si saluta pe toata lumea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *