CONCURS: CEA MAI HAIOASĂ PĂŢANIE DIN VIAŢA TA MERITĂ UN MAGNET!

Aveţi aici 10 magneţi de frigider pe care vi-i ofer din toată inima. Sunt de la marea noastră, nişte bărcuţe, ca să încercăm să ne aducem şi noi aminte că suntem… români.

Tot ce trebuie să faceţi este să-mi scrieţi, în detaliu, cea mai haioasă întâmplare din viaţa voastră. Vreau să râdem copios împreună!

Îmi scrieţi istorioarele şi eu vi le public şi vă numesc „INVITAT SPECIAL”. Adică vă dau şansa să aveţi şi voi un mini-blog, aici la mine.

Ce ziceţi, vă băgaţi? Cred că merită să-i faceţi şi pe alţii să râdă de păţaniile voastre amuzante!

8 comentarii la „CONCURS: CEA MAI HAIOASĂ PĂŢANIE DIN VIAŢA TA MERITĂ UN MAGNET!

  1. deci se pare ca nimeni nu a patit nimic haios sau nu vrea sa ne povesteasca….eu una nu am patit nimic haios in vacanta altfel povesteam…

  2. Probabil ca nu este cea mai amuzanta intamplare pe care o vei citi dar totusi iti voi povesti. Eram mai micuta, nu stiu exact cati ani aveam, si eram plecata cu parintii mei la mare, pe litoralul romanesc. Ca si acum de altfel, eu vroiam sa stau doar in apa, iar tata era responsabil sa aiba grija de mine. Odata, grabita sa ies din apa am fugit de tata si din greseala m-am asezat pe alta patura. Tin minte ca mi-a venit sa intru in nisip de rusine.
    O alta intamplare amuzanta, mi s-a intamplat la tara, la bunici. Cred ca aveam vreo 6-7 ani, si eram in vacanta de vara, impreuna cu inca doi verisori mai mari ca mine, A fost prima data cand am mancat mure si verisorii mei m-au pacalit sa adun mai multe sa imi duc si acasa. Eu le-am bagat in buzunare, iar cand am ajuns acasa eram toata patata din cap pana in picioare. Aaaa….tot in aceea vacanta, unchiul meu lucra la camp si aduna fanul sa faca căpiţe, iar bunicul in gluma mi-a spus sa merg sa numar numarul de căpiţe pentru ca jumatate erau ale lui si jumatate ale unchiului meu. Tin minte ca mi-am luat foarte in serios indatoririle si masuram căpiţele cu metrul sa nu fie una mai mica decat cealalta si bunicul sa iasa in pierdere:))

    Sper ca nu te-am plictisit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *