CUM ARATĂ CASA TA IDEALĂ?

Aş putea spune că imobilul din fotografie se apropie de casa mea ideală. Îi mai lipseşte o curte, cu mult spaţiu verde, dar aş putea trăi şi fără asta.

Clădirea respectivă e în Sevilla şi m-a atras la ea arhitectura deosebită şi, mai ales, florile. După cum vedeţi sunt perfect aşezate şi îngrijite.

Per total, casa asta arată superb şi mi-aş dori să locuiesc în ea, măcar în concediu.

Cum ar arăta casa voastră ideală? Aveţi aşa ceva în imaginaţie sau vă trăiţi, deja, visul? Adică locuiţi, deja, în casa ideală pentru voi?

12 comentarii la „CUM ARATĂ CASA TA IDEALĂ?

  1. inca nu imi traiesc visul….dar ma consolez cu faptul k sunt ink tanara,23 de ani…..casa mea ideala ar fi o casa si nu un apartament,sa aiba curte cu loc de joaca pentru fetele mele,cu locul pentru adulti seara la un gratar cu prietenii,cu o piscina in care sa pot cobor eu si iubitul seara ,cand copiii dorm.cu o bucatarie mareeeee k ador sa gatesc si sa fie spatioasa…of multe vreau….

  2. a mea, aproape ca exista deja!este mare,cu etaj,curte spatioasa,foisor,flori multe,pe un deal superb,totul este verde in jurul ei,asa cum imi place mie!

  3. Hmmm, seamana putin cu ce imi doresc si eu! Daca e si pe-o strada ingusta, pavata cu pietre si plina de flori, sa aiba si-o gradina mare, cu pomi multi si-un hamac pus la umbra … parca ar fi casa din visul meu!:)
    N-o am, inca. Si nici nu stiu cand o voi avea, dar e frumos sa visam, nu?!

    • Macar visele nu ni le poate lua nimeni. Totul este sa nu ne cufundam in visare si uitam de ceea ce trebuie sa face zilnic.

  4. da,inca nu e terminata.mai trebuie mobilata in toate camerele,sunt 5 jos si include bucataria si baia,iar sus inca 4 camere!in rest,totul este gata si s-a si muncit mult peste programul obisnuit!

    • Ohoho, o casa in toata puterea cuvantului. Bravo, felicitari. Si noi ne gandim la asa ceva, dar poate in vreo cinci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *