El: Vreau dragoste! Ea: Cât ai câştigat azi?

Senzaţională imagine, nu? Senzualitate în cel mai pur mod şi în cea mai mare cantitate posibilă. Fără condiţii, fără explicaţii, fără solicitări suplimentare.

Realitatea e, însă, uşor diferită. Două situaţii posibile: 

1. El vine de la serviciu şi are chef de dragoste. Se dezbracă repede şi nici nu mai are răbdare să se spele pe mâini. Sare direct pe ea şi vrea toată atenţia ei! Ea, cu laptopul în faţă, tocmai încheie o tranzacţie. E foarte ocupată. Câştigă nişte mii de euro pe lună, cu mult mai mult decât sutele aduse de el în casă. „Stai că am treabă acum! Ne iubim mai târziu! Eventual ia şi tu o pastiluţă. Că la câţi bani aduc eu în casă, măcar atât să faci şi tu!”.

2. El stă cu berea în mână la televizor. Vede un meci al echipei preferate, după o zi fabuloasă la serviciu. A câştigat zece mii de euro. Ea roboteşte prin bucătărie. Încearcă să-i facă toate plăcerile lui. Că doar el aduce banii în casă. Seara târziu, poate se întâlnesc în pat. Asta dacă are el chef, şi doar pentru câteva minute, cât să-i fie lui bine.

Cam asta este realitatea, potrivit unor cercetători danezi. Că doar nu credeaţi că vorbesc din imaginaţie! 🙂 Ei bine, băieţii ăştia spun că veniturile membrilor cuplului afectează viaţa lor amoroasă! Dacă ea câştigă mai mult ca el, el caută să-şi suplimenteze eforturile din pat! Cică nivelul de pastile albastre îngurgitat este mult mai ridicat la un bărbat mai „amărât” financiar decât la unul care aduce mulţi bani în casă.

Voi ce ziceţi? E realitate sau pură fabulaţie?

Eu zic că gesturile simple, dar drăgăstoase fac mai mult decât nişte mii de euro. În plus, până acum, înainte de a urca în pat, nu m-a întrebat nimeni cât am câştigat în ziua respectivă.

2 comentarii la „El: Vreau dragoste! Ea: Cât ai câştigat azi?

  1. Sa stii ca pana acum nu am intalnit persoane care sa faca dragoste in functie de cati bani aduc acasa(si oricum mi se pare o mare tampenie), insa intalnesc tot mai des persoane care isi cauta partenerii in functie de cat de bine se descurca acestia in pat…iar aici nu stiu ce sa zic.

    • Si mie mi s-a parut o tampenie sondajul, dar am zis sa va intreb. Cat despre abordarea ta, cred ca modul in care te intelegi cu partenerul/ partenera in pat este foarte important pentru evolutia unei relatii, pentru aprofundarea sentimentelor si pentru statornicie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *