Eşti student sărac! Ia 1500 de euro!

În perioda studenţiei, am fost „rupt în coate”, cum sună o vorbă din popor. Bieţii mei părinţi mi-au oferit tot ce au putut ei, dar nu aveau prea multe. Evident, nici eu nu prea aveam după ce bea apă, ce să mai zic de o bere în Regie.

Aşa că mă zbăteam să fac rost de orice bănuţ în plus: am împărţit pliante, am făcut pe gazda la diferite evenimente, am fost vopsit verde în păr, am fost mascotă şi aplaudac, am vândut chiar şi din ciorba mamei colegilor de prin cămin, că tare bună era.

Dar mi-ar fi prins extraordinar bine şi concursul despre care vreau să vă vorbesc. Este cea mai deşteaptă propunere de premiere a studenţilor meritoşi pe care o cunosc eu. Iar premiile chiar sunt tentante: 1500 de euro câştigătorul şi alte câteva sute de euro bune pentru ceilalţi de pe podium! Cam tare, nu? Nea studentu’, îţi iei cel mai tare gadget cu banii ăştia! Şi mai faci cinste şi prietenilor!

Concret, despre ce este vorba:

„Studentul Anului – competiţia care îi provoacă pe cei mai buni studenţi din ţară!

Studentul Anului 2013, proiect al asociaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte, dă startul competiţiei naţionale care, ajunsă la cea de-a X-a ediţie, susţine şi premiază elita sistemului universitar din România. Şi anul acesta sunt recunoscuţi cei mai buni studenţi din cinci domenii: Arhitectură, Drept, EconomieJurnalism şi Comunicare şi Medicină. Câştigătorul fiecărei categorii va primi distincţia de „Studentul Anului” şi premiul  de 1500 de euro, în cadrul Galei de Premiere „Studentul Anului”.

Proiectul adresează o provocare tinerilor care se diferenţiază prin performanţă şi excelenţă, prin capacitatea de a fi cel mai bun; nu oricum, ci la nivel naţional.  Scopul principal este de a-i găsi şi recunoaşte pe viitorii profesionişti, pe cei care vor să se afirme în domeniul lor.

Pentru a intra în competiţie, studenţii trebuie să rezolve o temă cu caracter practic, specifică fiecărei categorii. Acestea vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalităţi reprezentative ale societăţii noastre şi profesori din marile centre universitare din ţară, care confirmă, implicit, caracterul excepţional al câştigătorilor.

Temele de concurs pentru fiecare domeniu, pot fi accesate de studenţi pe site-ul http://studentulanului.ro/.

Înscrierile la concurs se pot face până pe data de 12 mai 2013.”

Acestea fiind zise, dragi studenţi, cred că merită să luaţi o pauză de la jocurile pe calculator sau de la o seară în club! Pe bune, sunt o poală de bani! Şi vă trebuie doar puţină creativitate! Să nu mai zic că cel care va câştiga va fi aranjat pe viaţă. Mai mult ca sigur, vor sări cele mai tari companii să-l angajeze. Aşa că baftă multă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *