EU CHIAR M-AM ÎNDRĂGOSTIT VARA! AŞ PUTEA CÂŞTIGA VACANŢA LA LISABONA! :)

Un moment de tandrete

Da, chiar aşa. Povestea noastră de iubire a început vara. Atunci ne-am intersectat privirile şi au apărut primii fluturaşi. N-am îndrăznit prea multe. Nici eu, nici ea. Doar am dansat, am râs, ne-am simţit bine alături de gaşca cu care venisem la mare, cunoştinţe comune.

Ceva mai târziu, spre toamnă, i-am dat un telefon. Apoi, au urmat mai multe telefoane şi câteva întâlniri.

Şi tot aşa povestea a continuat şi, acum, suntem, deja, căsătoriţi de trei ani şi avem o fetiţă împreună.

Deci aş putea spune că vara m-am îndrăgostit pentru totdeauna. Şi, cu povestea mea, m-aş putea înscrie la concursul organizat pe site-ul acasatv.ro şi să câştig o super vacanţă la Lisabona. Eu sunt, însă, de-al casei, aşa că n-am voie să mă înscriu în competiţie.

O puteţi face, însă, voi. Link-ul este: http://concurs.acasatv.ro/acasatv-teindragostesti/ . Spuneţi-vă poveştile de iubire şi cea mai bună pleacă într-un concediu fabulos.

Că veni vorba! Voi când v-aţi îndrăgostit pentru totdeauna?

12 comentarii la „EU CHIAR M-AM ÎNDRĂGOSTIT VARA! AŞ PUTEA CÂŞTIGA VACANŢA LA LISABONA! :)

 1. Eu as merita premiul de fidelitate,pentru 30 ani de casnicie.Povestea de iubire a avut efect in timp,in istorie…cu 2 baieti frumosi,,,sanatate sa avem ca restul e IUBIRE MARE!!!!

  • Tu esti un record absolut, evident. Care e secretul unei astfel de relatii? Ce faci ca sa nu te plictisesti timp de 30 de ani?

   • Petrecem putin timp impreuna in timpul saptaminii,dar in weekend suntem nedespartiti.Deja ne stim gindurile,avem amintiri multe si frumoase,iar cind avem divergente mai cedeaza unul din noi.Copiii sunt mari,stiu regulile casei,miine mergem la nunta,la un verisor.Se aduna familionul mare,va fi chef…Apoi incepem din nou,eu am vacanta,le fac poftele,mergem la Tusnad,ne racorim…nu e nici un secret,e iubire de familie si multa rabdare!

     • Sa vezi ce-am patit la piata.Ne-am dus cu sotul la cumparaturi,cind sa luam un pepene, zice domnul vinzator:hai doamnei ILDIKO sa-i dam un pepene mare si bun!Sotul a ramas fara cuvinte,de unde imi stie numele?…pai aici in Ardeal sunt multe doamne Ildiko….zice vinzatorul…deci nu stii de unde sare iepurele!!!Am ris!!…Ai grija de familia ta f.frumoasa,ai o comoara,adica doua!Imi plac pozele cu voi,Sophia e regina!

     • Multumesc mult pentru aprecieri. Patania ta este ca si cum s-ar duce Ion la piata in Moldova. Eu patesc altele la piata. Ma stiu toate pensionarele si stau cate 30 de minute la discutii cu ele. Nu ma mai lasa sa plec. Ma intreaba de Sophia, stiu tot.

 2. eu m-am indragostit primavara, tin minte si data :8 aprilie si iata-ne dupa 18 ani tot impreuna avand 2 copii frumosi si o familie fericita.

  • Florina, si tu esti un record viu. Doamnelor, ce faceti ca sa rezistati atat de mult timp in casnicie? Eu sunt casatorit de 3 ani, mi-este foarte bine, dar nu stiu daca voi fi asa si peste 10 ani. Care e secretul?

   • Simbata am fost la nunta,la biserica s-a vorbit mult despre flacara iubirii de la inceput,dar ea trebuie pastrata ani multi de aici inainte si ceea ce s-a subliniat…nu trebuie sa intervina nici o flacara straina intre iubiti.Deci,torta sa fie adevarata si unica pe veci! SE POATE!

    • Totul pana la torta! Nu vreau sa aud de ea! 🙂 Am inteles ideea ta, dar, uneori, este foarte greu sa nu te plictisesti. Ajungi sa fii victima rutinei chiar si in cuplu. Prea ocupat cu munca, uiti sa faci ceva nou, din timp in timp, in casnicie. Si totul se duce de rapa. Cand iti dai seama ca ai gresit, e, deja, prea tarziu.

 3. Suntem impreuna de la sfirsitul secolului trecut, cum ne place noua sa spunem (mai exact din toamna lui 1999)

  • Mda, aveti si voi super- logevitate. Ce faci ca sa nu te plictisesti atat timp? Va doresc sa prindeti si secolul celalalt impreuna. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *