Poate căţelul ăsta nu moare!

IMG_9327

Ea e „Bruaa” sau „Hamham”. Aşa îi spun copiii de la noi din cartier. A avut stăpân. E obişnuită cu micuţii, se vede asta, le caută compania. Din păcate, a pierdut-o în urmă cu câteva luni.

De atunci, am ţinut-o pe lângă noi. Vine, însă, iarna şi, mai ales, vin hinghierii. Hingheri care îşi demonstrează, în urma tragediei lui Ionuţ, excesul de zel. Nu mai contează ce ridică, de unde ridică, dacă animalul e agresiv sau nu, dacă are stăpân sau nu. L-au văzut pe stradă, l-au săltat!

În fine, v-am mai povestit, eu cred că trebuie strânşi câinii de pe străzi! TREBUIE!

Dar, acum, trăim nişte situaţii extreme. Suntem în stare să ne dăm în cap pentru un câine, sau să-l omorâm chiar dacă stăpânul îl ţine în lesă. De astfel de cazuri, mi-e scârbă şi nu vreau să comentez mai multe.

Revenind la căţeluşa noastră, îi căutăm stăpânul! A pierdut-o în zona Giuleşti. Dacă o recunoaşte cineva, îl rog să-mi scrie aici şi intrăm în contact.

În paralel, ne-am apucat de lipit afişe, poate îi găsim „mama şi tata”, cum spune Sophia mea.

IMG_9421 IMG_9419Dacă nu dăm de ei, o vom adopta noi. Nu ne trebuia aşa ceva şi nici nu avem condiţiile ideale pentru creşterea unui câine, dar nu putem să o lăsăm pe stradă.

Sau poate o vrea cineva care are curte? Doritori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *