Să ne unim cu Basarabia! Bușon la bușon!

dacia fericita

M- a amuzat teribil mesajul trimis mie, în privat, de cineva de pe facebook. „Să ne unim cu Basarabia!” mă invita domnul, dându-mi și un link către un site.

Mă gândeam că e o nouă mișcare naționalistă, ca multe altele din vremurile astea. Că doar toată lumea de o parte și de alta a Prutului vrea România Mare, dar habar n-are ce înseamnă asta din punct de vedere economic, politic și social. În fine, asta e o dezbatere prea serioasă, abordabilă în altă situație.

Revin: accesez link-ul și iată peste ce dau: o unire adevărată și foarte practică. Serioasă, temeinică, plină de… căldură!

O viziune nouă, despre o Românie mareeeee și frumoasă!

Stimabilul Veaceslav Stavilă, mare doctor, cică, ar fi creat acest site care-ți conferă șansa de a găsi basarabeanca la care tu, român, visezi din vremea lui tanti Ludmila, sau invers de a-l găsi tu, basarabeancă focoasă, pe românașul cu o mie de oi, care, prin căsătorie, să-ți dea șansa de a intra în UE.

Lipeala asta încearcă să pară o chestie serioasă și expune tot felul de criterii pentru realizarea ei. Vezi, Doamne, cică ține cont de șapte aspecte, inclusiv preocupările intelectuale. Că poate viitorul cuplu vrea să și citească ceva.

Una peste alta, un site care pare serios și profesionist. Mi-e teamă, însă, că este doar o Centură a Bucureștiului virtuală.

Voi ce ziceți? Pe mine m-a amuzat ideea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *