Vă mulțumesc, domnule Ovidiu Buta!

photo

Am reușit! Am reușit o mega-performanță: să fiu egal maestrului Alexandru Arșinel! Nu credeam că voi reuși în această viață, dar iată că se întâmplă!

Și, pentru asta, vreau să vă mulțumesc, domnule Ovidiu Buta! Da… ne-ați băgat pe amândoi și pe încă vreo câțiva în inegalabila dumneavoastră rubrică! Nu e o problemă, ci… din contră! Chiar mă bucură comentariile dumneavoastră.

Mai ales că, citez: „Nu prea ai cum să dai greș cu această ținută în care combini negru cu cămașă bleu foarte deschis” și, totuși, eu am nimerit alături de maestrul Arșinel la categoria „Prost îmbrăcați”!  Pe de altă parte, cu umilință vă spun că „bleu foarte deschis” e pleonasm în fraza de mai sus.

Apoi, povestea cu inelele nu aveați cum să o știți. Fiecare reprezintă niște situații speciale în viața mea și nu voi renunța la ele, indiferent de ținuta purtată.

În rest, nu știu despre mine, dar cred că, și în pielea goală dacă venea, maestrul Alexandru Arșinel ar fi trebuit pus pe piedestal și nu la un loc cu gloata, cu muritorii! Pentru că, din punctul meu de vedere, după o asemenea carieră, Alexandru Arșinel este „bine îmbrăcat” și în curul gol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *