Mult și cu de toate: „Lupul de pe Wall Street”

the-wolf-of-wall-street-894714l

„Lupul de pe Wall Street” e exact ca mâncarea din America: mult, mult de tot, porții uriașe, cu de toate. Multe femei goale, mult sex, multe droguri, multă promiscuitate, multă acțiune.

Pană și prea mult Leo DiCaprio dezbrăcat (era opinia consoartei)! Știu femeile vor da năvală în cinema pentru asta.

De altfel, toată lumea dă năvală să vadă filmul ăsta. E un haos în cinematografe. Tot week-end-ul a fost „sold out” la mai toate cinematografele. Toate locurile erau rezervate sau cumpărate deja.

Aseară, am zis să mergem până la un mall să ne cumpărăm bilete pentru seara asta, că pentru duminică nu mai era nimic. Totuși, am avut noroc. Au picat câteva rezervări și ne-am găsit locuri.

Expectanță imensă: un trailer genial, publicitate la film cu duiumul, nebunie mare.

Concluzia: trei ore de film senzațional, cam prea lung totuși; un Scorsese genial, un DiCaprio fenomenal- ceva obișnuit, de altfel. Și cum spuneam, multă acțiune, multe droguri, mult sex. Filmul e interzis, de altfel, minorilor.

Am plecat, totuși, cu o impresie ciudată. N-am plecat cu fața de „N-am mai văzut vreodată așa ceva! OAU!”. Am fost mai degrabă copleșit de avalanșa de scene promiscue, de avalanșa de bani și de droguri. Erau peste tot, în fiecare secvență filmată.

Aaaa, și chiar dacă a încălcat legea la greu, la final, personajul principal… ghici ce?… scapă bazma curată și continuă o viață superbă. Pe modelul „oamenii cinstiți e proști”!.

Mai remarc și eu ceva, de altfel, ca întreaga suflare feminină din sală: domnișoara Margot Robbie (am căutat-o pe google, că nu-i știam numele), în film- a doua soție a personajului principal, este una dintre cele mai frumoase actrițe pe care le-am văzut vreodată.

margot-robbie-524201l

În poză cu haine, în film, așa cum a născut-o mămica ei.

Mai jos aveți un trailer. Pe scurt, un film care trebuie bifat la „văzute”. Eu chiar l-aș revedea!

2 comentarii la „Mult și cu de toate: „Lupul de pe Wall Street”

  1. Din ce spui tu, pare a fi o reteta de succes sigur de casa . Nu sunt fan „DiCaprio”, dar o sa incerc sa merg sa vad filmul , atrasa , recunosc, si de numele faimos al regizorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *