Căsnicia e cu eforturi, tată! Dar merită!

Prima întâlnire, primele priviri, primele sărutări, fluturași în stomac, e super. Și e super încă vreo câteva luni bune.

Apoi, încep eforturile. Mai ales dacă vorbim de o relație serioasă, de lungă durată, eventual de o căsnicie. Trebuie să depui efort ca să meargă. Să muncești serios, nenică. Și să nu-mi spuneți că n-am dreptate.

De exemplu, ea să-i accepte, din când în când, serile lui cu băieții sau ciorapii aruncați în  mijlocul casei în fiecare seară. El să-i accepte extravaganțele de la supermarket și, implicit, să-și amâne planurile pentru un gadget nou, în condițiile în care ea a golit cardurile.

Și câte și mai câte.

Pe scurt, să faci o căsnicie să meargă în ziua de azi e mai greu decât o tură de 24 de ore la încărcat vagoane.

Dar, odată cu trecerea timpului, cu apariția copiilor, începi chiar să fii tare mândru de căsnicia ta. În jurul tău, apropiații se despart pe capete, dar tu reziști. Cu eforturi, într-adevăr, dar reziști. Și, în zilele noastre, o căsnicie fericită, de 5-10 ani, e o minune.

Dar gata cu filosofeala, din punctul meu de vedere. Ca să aflați ce spun alți „specialiști” despre dragoste, relații, căsnicii și tentații, mergeți la film.

„Love building” e ultima comedie românească. Are actori foarte buni și, surprinzător, un scenariu chiar fain. Am râs, m-am amuzat de pățaniile personajelor și, mai ales, m-am regăsit în diferite secvențe.

Vi-l recomand cu căldură. E unul dintre cele mai bune filme văzute de mine în ultima vreme. Trailerul, mai jos.

2 comentarii la „Căsnicia e cu eforturi, tată! Dar merită!

  1. Noi miine sarbatorim 30 ani de casnicie,cu doi copii frumosi,sunt cea mai fericita ca suntem bine,impreuna la bine si la greu!Va pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *