Suntem vai de mama noastră!

image image2 image3

Ghiceşte cineva unde au fost facute fotografiile de mai sus? Indicii: nu sunt din Vestul Sălbatic, nu sunt din anii 1900, nu sunt dintr-o ţară din lumea a treia!

Sunt, de aici, de la noi, de pe centura Bucureştiului!!! Pe bune, eu am rămas perplex. Nu mai fusesem de multă vreme pe acolo.

Am ales drumul ăsta, teoretic, ca să evit oraşul. Veneam de pe Autostrada Soarelui şi trebuia să ajung pe Autostrada Bucureşti- Piteşti. Nu ştiam, însă, ce urma să mă aştepte!

Porţiuni mari total neasfaltate. Şi nici nu era vreun şantier, nu lucra nimeni, să zici că există vreo scuză. Nu. Era o stare de fapt, banală, obişnuită.

O singură bandă pe sens, trafic îngrozitor şi mult praf şi gropi! Jenant, cel puţin!

Cum nu cred că se va întâmpla ceva în bine în următorii 10 ani pe acel segment de centură, vă las în compania unor… drumuri adevărate. Aşa… să visăm cu ochii deschişi! Şi e foarte aproape, totuşi. La Paris! Off, Doamne!

4 comentarii la „Suntem vai de mama noastră!

  1. Nu se face nimic pentru noi,decat pentru ei acolo ‘sus’.Noi nu avem oameni politici de cariera,care sa fie indreptati spre nevoile oamenilor si buna conduita a tarii,ci oameni de afaceri care isi urmaresc interesele.Iti rupi masina in cratere vulcanice si apoi te duci tot la ei sa ti-o repare in service-uri mascate si reprezentante.Pace

  2. Unde ar fi pututfi facute fotogtafiile? Doar in RO…Sa vezi ce „drum natinal” avem de la Alexandria(Izvoarele) spre Zimnicea…de iti rupi masina in doua…dar platim taxa de drum…si cate asfel de drumuri-sosele exista…dar ce pasa cuiva?

  3. Centura Bucurestiului este penibila, plina de gropi (apropo, astept marea asfaltare), trafic infernal, tiruri care blocheaza chiar si singura banda de circulatie si politia romana care in loc sa ajute la descongestionarea traficului ei stau la panda sa dea amenzi (pentru centura, lumini si/sau folie pe geamurile din fata).
    M-am intors acum 2 saptamani din concediu si am trecut duminica pe centura Sofiei si nu mare a fost mirarea cand am vazut ca acolo oamenii munceau de zor, nu ca la noi 2 muncesc si restul de 20 de fac ca muncesc ….
    Din pacate chiar si bulgarii ne-au luat-o inainte la numarul de km de autostrada ca sa nu mai zic ca am drumuri bune in comparatie cu ale noastre. (pacat ca inca isi mentin limitele de viteza 60km/h in pustietate 🙂 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *